auto moto dijelovi

O nama i prodajni program

Lageros d.o.o. je osnovan 1992. godine. Uposleno je 9 djelatnika. Sjedište je u Velikoj Gorici gdje se obavlja veleprodaja i maloprodaja te se vrši i dostava robe na području grada Zagreba, a kako bi se naš prodajni asortiman našao i u ostalim djelovima Hrvatske, robu šaljemo poštom ili ostalim paketnim distribucijama.
Ovlašteni distributer smo za Henkel LOCTITE i TEROSON asortiman ljepila, brtvenih masa i sredstava za čišćenje.

Naša primarna djelatnost su sve vrste ležajeva i njihov popratni pribor, te ga dijelimo na auto-moto program i industrijski program, te od 2012. godine aktivno smo ušli u auto-moto program sa dijelovima mehanike i elektrike.

Za auto program smo u mogućnosti isporučivati dijelove za sve vrste osobnih te lakih teretnih vozila svih proizvodnih marki europskih, japanskih i korejskih proizvođača vozila te nešto i za američka vozila.

Neke od prednosti naše tvrtke su sljedeći:

- Pružamo stručnost i kvalitetnu uslugu kod detekcije rezervnih dijelova s originalnim programima rezervniih dijelova za svaku pojedinačnu marku vozila
- Najširi spektar robnih marki i rezervnih dijelova od naših vanjskih poslovnih partnera/dobavljača, a sve na jednom mjestu
- Vlastiti uvoz robe iz zemalja EU
- Dostava na kućnu adresu na području Republike Hrvatske u roku od 24-48 sati ovisno o načinu slanja paketa
- Dostava s našim vozilom na području grada Zagreba, Velike Gorice i Samobora
- Plaćanje robe: novčanicama, transakcijski ili karticama (jedno provlačenje)
- Savjetovanje u svakom trenutku i prije kupovine

Lageros-auto-moto predstavlja novu priliku poslovanja na malo i veliko temeljeno na rezervnim dijelovima najšireg spektra raznih proizvođača.

Naša tvrtka nudi rezervne dijelove za Europska, Japanska, Korejska i nešto američkih vozila.
U svojim aktivnostima tvrtka Lageros d.o.o. se može osloniti na svoje visoko kvalificirane djelatnike sa značajnim iskustvom u poslovanju na domaćem tržištu. U suradnji s našim poslovnim partnerima preko kojih distribuiramo sve poznate, ali i one manje poznate marke dijelova, našim kupcima možemo ponuditi široku paletu rezervnih auto dijelova koje sadrže sve glavne grupe proizvoda.
Profesionalnost naših djelatnika, stručnost i predanost poslu u kombinaciji s adekvatnim programima za detekciiju svakog rezervnog dijela te široki prodajni asortiman, jamči najvišu moguću razinu zadovoljstva svakog kupca.

Kao tvrtka koja želi svakom kupcu izaći ususret, stalno poboljšavamo našu ponudu te ju prilagođavamo potrebama i očekivanjima cjelokupnog tržišta, a u našem asortimanu proizvoda su rezervni dijelovi proizvedeni od strane svjetski poznatih i renomiranih tvrtki.

Kao tvrtka možemo ponuditi:

  •  Kompletnu distribuciju i logistički servis s visoko kvalificiranim i iskusnim kadrom
  •   Fleksibilnost i transparentnost u suradnji
  •   Prijateljsku atmosferu

Sve naše kupce tretiramo s dužnim poštovanjem.

Pozivamo Vas da postanete naš novi partner!

 
Spremni smo na poslovnu suradnju s veletrgovinama i servisima prema zadanim upitima i na dugoročni vremesnki period s ciljem poboljšanja kvalitete poslovanja i tranzicije robe do krajnjeg korisnika na zadovoljstvo svih strana.

Ukoliko imate bilo kakvih potreba za prodajnim programom iz našeg širokog asortimana robnih marki i rezervnih dijelova i/ili želite ostvariti poslovnu suradnju, svakako Vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije. Adresa u Velikoj Gorici (sjedište i centralno skladište):

A.K. Miošića 52, 10410 Velika Gorica

T. 01/622-1-223 ; F. 01/626-0-010

E. lageros@lageros.hr - industrijski program

E. lageros1@lageros.hr - auto-moto program 

W. http://www.lageros.hr - industrijski program

W. http://lageros-auto-moto.webs.com 

 


 

Poslovni podaci

LAGEROS d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu i usluge,
A.K.Miošića 52, Velika Gorica.
Temeljni kapital društva iznosi 32.600,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Član uprave: Nada Nizek

  • Trgovački sud u Zagrebu Tt-0813637-2, MBS: 080046873

  • broj računa u Zagrebačkoj banci 2360000-1101511451

  • SWIFT ZABAHR2X

  • IBAN HR7923600001101511451

  • OIB 02625513723

  • VAT HR02625513723